Pentuja * Puppies

Meillä on kaksi mielenkiintoista pentuetta korkealuokkaisista, huippusukuisista vanhemmista. Molemmat pentueet ovat geneettisesti PLL-, NCL-, PRA3- & RCD4-TERVEITÄ!

We have two interesting litters out of our Top Quality parents. Both litters are GENETICALLY CLEAR of PLL, NCL, PRA3 & RCD4!

Sadi-Ya's Q-pentue syntynyt 24.12.2016, 3 + 1

Sadi-Ya's Q-litter born in Dec. 24, 2016, 3 + 1

Bea_Hugo

 klikkaa kuvaa Q-pentueen omalle sivulle / click the picture for the Q-litters own page

 

Sadi-Ya's R-pentue odotetaan viikolla 1

Sadi-Ya's R-litter expected on week 1

 klikkaa kuvaa R-pentueen omalle sivulle / click the picture for the R-litters own page

 

  • Pentumme ovat kotona, lapsiperheen arjessa kasvatettuja ja ne myydään vain hyviin ja rakastaviin koteihin, mielellään koiraharrastuksesta kiinnostuneille perheenjäseniksi. Vaikka itse olemme aktiivisia näyttelyharrastajia, emme vaadi sitä pennunostajiltamme - toki sitä toivomme - tärkeintä on saada pennulle hyvä ja rakastava elinikäinen koti!
  • Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisinä, eläinlääkärin tarkastamina, tunnusmerkittyinä ja rekisteröitynä.
  • Meillä on yli 40-vuoden kokemus ja tietotaito rodusta ja annamme asiantuntemuksemme mielellämme kasvattiemme käytettäväksi: olemme ainoita tässä rodussa, jolle Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben ry on myöntänyt KAHDESTI arvostetun VUOLASVIRTA-palkinnon ansiokkaasta kasvatustyöstä ja ensimmäisinä saimme myös Suomen Koirankasvattajat ry:n (SuKoKa) myöntämän Kasvattajapalkinnon 2001.
  • Pentutiedustelut vain puhelimitse, myös päivisin

  • At Sadi-Ya's we aim to produce quality Tibetan Terriers who will give their owners pleasure whether it be success in the showring or as companions at the home.