Pentuja * Puppies

 

Sadi-Ya's T-pentue on syntynyt 3.12.2017, 4 mustaa urosta ja 1 mustavalkoinen narttu

Pentue on geneettisesti PLL-, NCL-, PRA3- ja RCD4-TERVE

 

Vanhemmat ovat terveitä, huippuluonteisia ja korkealuokkaisia rotunsa edustajia:

Isä on komea 6-vuotias FI, EE MVA Sadi-Ya's King Of Charming

HD-A, ED 0/0, PLL-, NCL-, PRA3- & RCD-4-TERVE 

Emä on kaunis 4,5-vuotias, ensikertalainen äiti C.I.B, POHJ, FI, SE, DK, EE MVA Sadi-Ya's Mom's Pride And Joy

HD-C, ED 0/0, PL-0/0,  PLL-, NCL-, PRA3- & RCD-4-TERVE

 

 

Lisää kuvia

 

  • Pentumme ovat kotona, lapsiperheen arjessa kasvatettuja ja ne myydään vain hyviin ja rakastaviin koteihin, mielellään koiraharrastuksesta kiinnostuneille perheenjäseniksi. Vaikka itse olemme aktiivisia näyttelyharrastajia, emme vaadi sitä pennunostajiltamme - toki sitä toivomme - tärkeintä on saada pennulle hyvä ja rakastava elinikäinen koti!
  • Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisinä, eläinlääkärin tarkastamina, tunnusmerkittyinä ja rekisteröitynä, kattavalla pentupaketilla ja kasvattajien elinikäisellä tuella.
  • Meillä on yli 40-vuoden kokemus ja tietotaito rodusta ja annamme asiantuntemuksemme mielellämme kasvattiemme käytettäväksi: olemme ainoita tässä rodussa, jolle Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben ry on myöntänyt KAHDESTI arvostetun VUOLASVIRTA-palkinnon ansiokkaasta kasvatustyöstä ja ensimmäisinä saimme myös Suomen Koirankasvattajat ry:n (SuKoKa) myöntämän Kasvattajapalkinnon 2001.
  • Pentutiedustelut vain puhelimitse, myös päivisin

  • At Sadi-Ya's we aim to produce quality Tibetan Terriers who will give their owners pleasure whether it be success in the showring or as companions at the home.