Pentuja * Puppies

 

Sadi-Ya's U-pentue on syntynyt 24.10.2018

6 narttua: väreiltään 2 x valkoinen, 2 x valk. mustin merkein, musta ja mustavalkoinen.

Pentue on geneettisesti PLL-, NCL-, ja PRA3-TERVE.

U_LitterU_Litter1

Pedigree

Vanhemmat ovat terveitä, huippuluonteisia ja korkealuokkaisia rotunsa edustajia:

 1_SadiYas_U_Litter

Isä on komea 4,5-vuotias, Ruotsin tuonti "Feliz" - POHJ,FI,SE,DK MVA EE JMVA BALTJV-15 Shadeacre Close To Perfection

HD-A,  PLL-, NCL-, PRA3-TERVE 

Emä on kaunis 3-vuotias, ensikertalainen äiti "Isla" - C.I.B,POHJ,FI,SE,NO,DK,EE,LV MVA EE JMVA RIGAW-17 Sadi-Ya's Promise Me Superstar

HD-A/B, ED 0/0, PL-0/0,  PLL-, NCL-, PRA3- & RCD-4-TERVE

 

Lisää kuvia

  • Pentumme ovat kotona, lapsiperheen arjessa kasvatettuja ja ne myydään vain hyviin ja rakastaviin koteihin, mielellään koiraharrastuksesta kiinnostuneille perheenjäseniksi. Vaikka itse olemme aktiivisia näyttelyharrastajia, emme vaadi sitä pennunostajiltamme - toki sitä toivomme - tärkeintä on saada pennulle hyvä ja rakastava elinikäinen koti!
  • Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisinä, eläinlääkärin tarkastamina, tunnusmerkittyinä ja rekisteröitynä, kirjallisilla hoito-ohjeilla ja kattavalla pentupaketilla varustettuna sekä kasvattajien elinikäisellä tuella.
  • Meillä on yli 40-vuoden kokemus ja tietotaito rodusta ja annamme asiantuntemuksemme mielellämme kasvattiemme käytettäväksi: olemme ainoita tässä rodussa, jolle Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben ry on myöntänyt KAHDESTI arvostetun VUOLASVIRTA-palkinnon ansiokkaasta kasvatustyöstä ja ensimmäisinä saimme myös Suomen Koirankasvattajat ry:n (SuKoKa) myöntämän Kasvattajapalkinnon 2001.
  • Pentutiedustelut vain puhelimitse, myös päivisin.

  • At Sadi-Ya's we aim to produce quality Tibetan Terriers who will give their owners pleasure whether it be success in the showring or as companions at the home.